BISTROVOZNE

Bistrovozne sa od klasických reštauračných vozňov líšia predovšetkým tým, že sú tvorené len barovou časťou, v ktorej je možné konzumovať nápoje i jedlá. Kapacita barovej časti je 18 miest na sedenie. V druhej polovici vozňa sa nachádzajú miesta na sedenie v oddieloch pre ostatných cestujúcich. Tieto dve časti sú od seba oddelené priečkou.

Bistrovozne sú nasadzované na diaľkové vlaky prevažne s menšou frekvenciou cestujúcich. Na slovenských železničných tratiach sa bistrovozne vyskytujú predovšetkým na trati Bratislava – Žilina – Prešov - Humenné. Posádku vozňa tvoria spravidla traja členovia - kuchár, čašník a mobilbarista.

OObsluhujúci personál je pripravený vám vyjsť v ústrety a poskytnúť čo najlepšie služby. Napriek tomu sa môže stať, že nebude možné vašu objednávku vybaviť skladové možnosti kuchyne bistrovozňa a kapacita barovej časti sú obmedzené.

Bistrovozeň - ARmeer